Om oss

Mitt navn er Janne Johansen, født i 1983.

Bosatt i Askim i Indre Østfold, men opprinnelig fra Spydeberg i samme kommune. Har bodd både litt her og litt der utover dette. Har levd livet i små byer og kjent på storbylivet. Opplevd både små og store øyeblikk i alle. Kan beskrives som et kreativt kaos, alltid med alt for mange ideer i hodet på en gang, noen gode, andre ikke fullt så gode, noen gjennomførbare andre ikke. Men jeg håper at det som når ut til dere til slutt treffer dere og at dere kan finne glede i det.  Jeg brenner også for veldedighet, og det å kunne gjøre en liten forskjell der man har mulighet. Og gjennom ganske så mange innsamlinger til ulike veldedige organisasjoner har jeg, takket være mine fantastiske kunder og følgere kunnet støtte organisasjoner som Redd Barna, Dråpen i havet, Frelsesarmeen, Rosa sløyfe, Hold mitt hjerte for å nevne noen. Dette er noe jeg kommer til å fortsette med.

 

Mine bilder er tegnet for å uttrykke følelser, for å «fargelegge» en sang eller et dikt, for å fronte en mening eller et standpunkt, eller rett og slett bare for gøy. Så meningen bak motivene mine er rett og slett å berøre følelser, fra latter til gjenkjennelse og kanskje til og med trøst. Jeg trekker også kreativ næring fra livshistorier til nære og fjerne, og også personlige opplevelser. Jeg tror jeg med dette klarer å favne ganske mange, om ikke så er det det som er målet.

 

Alle mine bilder produseres på bestilling på den måten holder jeg forbruket nede, bærekraften høy og du som kunde får et nytt print «fresh out of the oven» og Lundeby & Co AS er ansvarlig for produksjon, noe som sikrer et profesjonelt sluttprodukt.

 

Og du.. Det er ikke så DØLT som du tror

 

Janne. 

* Loven gir opphavsmann eierskap til sine verk, og forbyr uautorisert kopiering av andres åndsverk